Yoga Spa

Innhold, Yoga Spa høsten 2019:

Høsten 2019 blir det Yoga Spa enkelte søndager kl 19.00-20.15 i lokalene til Flyt Yoga, Storhamargt 32. De første gangene er søndag 8. sept og søndag 29 sept. I høst tilbyr vi hvilende (restorative) yoga + hot stone yoga, en herlig kombinasjon som gir ro i kropp og sjel.

Restorative yoga er en hvilende form for yoga hvor vi bruker utstyr som bolstere, puter og pledd til å støtte kroppen slik at den får maks avlastning og hvile. Mellom de hvilende stillinger blir det korte enkle yogaøvelser for å løse opp i spenninger i nakke/rygg/hofter med mer. Rolig musikk og perioder med stillhet.

I høst blir det 2 hot stone behandlinger pr klasse, normalt én innledningsvis og én til slutt under dybdeavspenning (hver på 12-15 minutter). Lavasteinene varmes opp til ca. 50 grader og gir terapeutisk virking på muskler og roer nervesystemet.

NB minumum 5 for at klassen skal gå og maks 8 plasser. Sted: Flyt Yoga, Storhamargt 32, Inngang Heidmannsgt. Drop-in kr 250; påmelding kr 50 i MjøsYogas Vipps-butikk, resten ved oppmøte.

PÅMELDING

Prisen på kr 250 inkluderer lån av følgende yogautstyr: yogamatte, blokk, puter, belte, pledd, oppvarmet lavasteiner, og øyepute. Du kan i tillegg leie en stor og myk futon-matte for kr 30 i tillegg (disse tilhører Flyt Yoga).

Påmelding er bindende.

For øvrig gjelder MjøsYogas generelle Betingelser og vilkår.